Quant al Blog

Benvinguts a Dossier Laboral

Aquest blog neix amb el propòsit d’aportar, compartir i divulgar articles en referència a l’àmbit de les relacions laborals.

El primer que cal assenyalar és que, no vull dogmatitzar ni redactar tesis doctorals, l’objectiu és el de fer més proper aquest complex entramat, que és el món de les relacions laboral, on es desenvolupa gran part del nostre temps i quasi sempre fonamental per la nostra supervivència.

És per això que sóc del parer que dins l’educació obligatòria, s’hauria d’impartir una assignatura de relacions laborals amb continguts essencials, ja que seran molt pocs, aquells que no estaran relacionats d’una manera o una altra amb món laboral, i  puguin així tenir una base per afrontar aquest complex entorn,  amb un mínim de garanties i coneixements.

Per tant, el propòsit del blog serà tractar aquells temes més candents, sobretot en un entorn  d’inflació legislativa laboral constant, on tot sovint canvien i evolucionen les normes, malgrat això també s’abordaran temes d’utilitat pràctica, intentat resoldre dubtes respecte de l’àmbit laboral.

Cal remarcar què,  els articles publicats al  blog, ofereixen una visió orientativa i generalista,  enmarcada en el context de la data de publicació dels mateixos; i en cap cas, tenen caràcter d’assessorament jurídic. Per tant, el titular del present lloc web declina tota responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deures a l’ús que els usuaris facin d’aquest lloc web  i dels seus continguts.

Us dono anticipadament les gracies per visitar aquest blog.

I si necessiteu quelcom més, us atendre de forma individualitzada i professional al web:

http://www.bcassessorialaboral.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s